spiderweb in morning water drops in autumn

Insecten

Navigatie:

Inleiding Spinnen

Spinnen in en rondom uw huis of bedrijfspand… Op de hinder en overlast die ze veroorzaken, zit u natuurlijk niet te wachten! De webben en insecten die er als prooi in gevangen zijn, zorgen voor een vervuilde uitstraling. Waarna de spinnen - na het oppeuzelen van de gevangen vliegjes en muggen -ook nog eens voor uitwerpselen zorgen. Die tasten door het aanwezige zuur uw schilderwerk aan en zorgen voor extra schoonmaakwerk. Met spinwering voorkomt u al deze ergernis.

Spinnen

SPINNEN VOORKOMEN

Spinnen zijn in Nederland een ongevaarlijk soort ongedierte, maar wel een soort dat veel overlast kan veroorzaken. Spinnen zijn namelijk actief in groepen en daardoor op meerdere plekken tegelijkertijd in of rond uw woning of kantoor aanwezig. Zeker in het geval van spinnen is voorkomen daarom beter dan genezen. Met spinwering kan Verhoek Hygienic u daarbij helpen. Door een milieuvriendelijke beschermlaag op muren, ramen en kozijnen aan te brengen, waarop spinnen geen houvast krijgen.

SPINNEN WEREN

Maar ook als u de aanwezigheid van spinnen niet heeft weten te voorkomen, kunnen we u van dienst zijn. Met spinwering zorgen we ook dat het niet volledig uit de hand loopt, maar dat uw ergernis juist stopt. Omdat chemische spinbestrijding in Nederland verboden is, gebruiken we hiervoor uitsluitend werende middelen die 100% afbreekbaar zijn. Spinnen zijn immers weer voedsel voor vogels en vissen en in de ecologische kringloop mag uiteraard geen vergiftiging plaatsvinden.

LOCATIE VAN SPINNEN

Met spinnenwering blijft zowel uw privé en zakelijke omgeving representatief en uw schilderwerk onaangetast. Maar we passen onze methoden net zo makkelijk toe op uw caravan, boot, tuinhuis of schuur. Kijk maar eens goed naar de verlichting op deze buitenverblijven. U zult zien dat spinnen juist die locaties aangrijpen om hun webben te spannen, omdat daar de vliegen en muggen op af komen waarmee zij zich voeden.

UITERLIJK EN LEEFWIJZE VAN SPINNEN

Spinnen bestaan uit een kop en een daarmee vergroeid borststuk. In de kop bevinden zich twee tasters. Dit zijn hun kaken. Die beschikken weer over puntige gifklauwen, waardoor een kanaal loopt richting de gifklieren. Met een beet spuiten of persen spinnen hun gif via die kanalen in het lichaam van een mijt of een insect. Zo verlammen of doden ze hun prooi. Een spinnenbeet is voor mensen ongevaarlijk.

SOORTEN SPINNEN

De bekendste soort spinnen in Nederland zijn de wielspinnen. Aan de wielvormige webben die zij maken, danken ze hun naam. Ook leven er in ons land spinnensoorten, die hun prooien vangen met trechtervormige webben, een web als een soort hangmat of een web in de vorm van een buis. En dan hebben we nog de meesterjagers onder de spinnen. Zij hebben geen web nodig, maar besluipen hun prooi. Ze staan bekend om hun snelheid. Bekendste voorbeeld hiervan is de wolfspin.

BUITENSHUIS WERKEN

Welke spin ook voor uw overlast zorgt, Verhoek Hygienic kan hem weren. Op afspraak komen we bij u langs. Omdat we buitenshuis werken, hoeft u daarvoor niet per se thuis te zijn. Het enige dat u vooraf hoeft te doen, is uw woning of bedrijfspand vrij maken van spinrag en vuil.

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR PRODUCT

Na onze werkzaamheden kunt u uw ramen gewoon weer lappen en zemen. Voor de overige behandelde plekken raden wij aan om deze de eerste zes weken te ontzien. Door u tot de ramen te beperken, doet onze behandeling op de belangrijkste plaatsen zijn werk, terwijl u er niets van merkt. Ons product is namelijk 100% biologisch afbreekbaar en laat geen vlekken achter. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gezondheid of een negatieve invloed van onze product op uw tuin of planten.”

BEHANDELING OP CONTRACTBASIS

Wij bieden onze spinwerende behandelingen op meerdere manieren aan. Zo kunt u een contract opstellen voor een of twee behandelingen per jaar over een langere periode. Overleg met uw buren kan ook lonen. Als we meerdere woningen of bedrijfspanden op dezelfde dag kunnen behandelen, werken we met interessante kortingen. Als u dat wenst, behandelen wij uw aanwezige caravan, boot, schuur, tuinhuisje of tuinset direct mee.

Werkzaam in de volgende omgevingen

Bel ons

085 - 00 43 681 (gratis)

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.