Rat in rodenticide station
Navigatie:

Onze technieken en producten garanderen een efficiënte bestrijding van ratten, terwijl onze preventie- en inspectieprogramma's toekomstige ratproblemen voorkomen.

Ratten veroorzaken niet alleen schade, maar vormen ook een ernstig gezondheidsrisico doordat ze meerdere ziektes kunnen overbrengen. Verhoek Hygienic komt graag bij je langs voor een inspectie en een behandeling voor ratten bestrijding om je zo snel mogelijk van het rattenprobleem af te helpen. Ook als je niet zeker weet of er ratten aanwezig zijn of wellicht een ander soort ongedierte, helpen we je hier graag mee.

Trustoo

5 / 5

5/5

23 reviews uit 3 bronnen

Google

5 / 5

5/5

Homedeal

9.4 / 10

4.7/5

Snelle reactie

Wij bieden een snelle respons tijdens het identificeren en bestrijden van rattenproblemen. Onze technici zijn beschikbaar voor onmiddellijke inspecties en behandelingen om uw ongedierteproblemen snel op te lossen.

Nauwkeurig opgelost

Onze bestrijdingsmethoden zijn discreet en gericht op het minimaliseren van zichtbare tekenen van ongedierte in uw woning of bedrijf.

Volledige service

Wij bieden een volledige service, van inspectie tot follow-up, om ervoor te zorgen dat uw rattenprobleem op een efficiënte en effectieve manier wordt opgelost.

Gecertificeerde ongediertebestrijders

Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd en getraind in de laatste methoden voor ongediertebestrijding, waardoor u verzekerd bent van een professionele oplossing voor uw rattenprobleem.

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen voor rattenbestrijding die veilig zijn voor u, uw gezin en het milieu.

Preventieplan

Na de bestrijding van uw rattenprobleem, zullen wij een preventieplan opstellen om toekomstige rattenproblemen te voorkomen.

Ratten veroorzaken niet alleen schade, maar vormen ook een ernstig gezondheidsrisico doordat ze meerdere ziektes kunnen overbrengen. Denk aan de ziekte van Weil, salmonella en E. coli. Daarnaast dragen ze ook ander ongedierte bij zich (vlooien, teken en mijten) en kunnen ze een allergische reactie uitlokken. De bruine rat is het meest voorkomend, maar het kan ook zijn dat je overlast ervaart van de zwarte rat.

Ratten zijn behendige klimmers en ze kunnen goed springen. Daardoor zijn ze in staat om op vele plekken te komen. Ze kunnen zelfs door gaten van 1,5 centimeter heen kruipen! Het is daarom lastig om ervoor te zorgen dat ratten niet kunnen binnenkomen. Laat een professionele rattenbestrijding uitvoeren door een specialist zoals Verhoek Hygienic om er zeker van te zijn dat je geen overlast meer ervaart.

De reden dat ratten dichtbij de mens leven is omdat daar vaak voldoende voedsel te vinden is. Het is belangrijk om voedselvoorraden goed op te bergen en af te sluiten om de ratten niet aan te trekken. Zij knagen zonder problemen door papieren of (zacht) plastic verpakkingen heen.

EEN RATTENPROBLEEM HERKENNEN

Overdag laten ratten zich niet graag zien, maar aan de onderstaande punten kun je herkennen dat je last hebt van een rattenplaag.

WAARAAN HERKEN JE EEN RATTENPLAAG IN HUIS?

  • Je hebt een rat gezien.
  • Uitwerpselen die bij elkaar liggen. Deze zijn langwerpig en hebben een donkere kleur.
  • Kenmerkende geur van muskus en ammoniak
  • Knaagschade. Ratten knagen aan alles, dit kan hout zijn, maar ook plastic en kabels van elektrische apparaten.
  • Krassende geluiden onder de vloer of in de muur
  • Buiksmeer. Dit is vet en vuil dat van hun vacht achterblijft en ziet eruit als vegen en donkere plekken.
  • Nestjes. Deze bevinden zich vaak op beschutte plaatsen zoals in kasten of ergens achter. Vaak bevatten de nestjes jonge ratten.
  • In de tuin. Ratten kiezen plekken uit in de schuur of in een composthoop om te verblijven en nesten te bouwen.

RATTENWERING

Wering is een groot aspect van onze rattenbestrijding. Het is een belangrijke stap voor de preventie en bestrijding van ratten. Met wering wordt op langere termijn de kans op overlast door ratten flink verkleind. Wij versperren de openingen en andere toegangswegen, zowel binnen als buiten het huis. Ook geven we je graag advies over hygiëne en opslag van voedsel. Bij een inspectie stellen wij een plan voor je op met betrekking tot de bestrijding, de wering en de preventie.

Rattenwering voeren wij meestal tegelijkertijd uit met de rattenbestrijding. Op onze aangebrachte rattenwering geven wij zes maanden garantie. Let op: dit geldt alleen voor de gaten die door ons zijn gedicht. Mochten het voorkomen dat de ratten toch door deze wering heen knagen, dan komen wij gratis langs om deze opnieuw te dichten.

RATTENBESTRIJDING

In de meeste gevallen wordt er gesproken van een rattenplaag, dit is wanneer er meerdere ratten aanwezig zijn. Het komt weinig voor dat er slechts één rat aanwezig is. Ratten planten zich namelijk snel voort en hebben nesten van 6 tot 10 jongen. Een snelle en effectieve rattenbestrijding zorgt ervoor dat het rattenprobleem niet groter zal worden en dat de overlast afneemt. Verhoek Hygienic helpt je graag met ratten bestrijden. Weet je niet zeker of je te maken hebt met een muis, rat of wellicht ander ongedierte? Geen probleem, wij gaan het voor je bekijken!

KLANTBEOORDELINGEN

Wat vinden klanten van ons?

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

We proberen altijd mee te denken met onze klanten. We adviseren u, geven tips en als u zelf kan bijdragen om de kosten laag te houden, geven we dat altijd aan. Wij regelen alles van A tot Z!
homepage-1.jpg
bottom-1.jpg
Algemeen offerteformulier

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.