Navigatie:
Ongedierte

Ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam

Onze experts bieden u een breed scala aan diensten voor het bestrijden van steenmarters, vogels, insecten, knaagdieren, houtaantasters en onze uitgebreide IPB-dienst. Onze unieke aanpak zorgt voor een gezonde en comfortabele omgeving. Laat ons uw plaagdierproblemen oplossen en neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. 

Steenmarters

Steenmarters zijn een martersoort, waartoe ook wezels, otters en fretten behoren. Ze zijn nauw verwant aan de Europese bunzing. Steenmarters komen in heel Europa voor. Voornamelijk vanuit Duitsland maken ze hun opmars naar Nederland.

Vogels

Vogels kunnen een serieus probleem vormen voor een groot aantal objecten, waaronder dakgoten, zonnepanelen, daken en andere gebouwen. Vogels beschadigen materialen, vervuilen oppervlakten en creëren gezondheidsrisico’s door hun uitwerpselen. Verhoek Hygienic biedt uitgebreide oplossingen voor vogelwering, waarmee u deze problemen op een effectieve en duurzame manier kunt aanpakken.

Knaagdieren

Met hun urine en ontlasting kunnen ze uw voedsel met salmonellabacteriën besmetten. Hierdoor kun je een voedselvergiftiging oplopen. Ook kunnen ze, net als ratten de ziekte van Weil overbrengen. Muizen kunnen ook infecties veroorzaken met het hantavirus.

Houtaantasters

Heeft u onlangs kleine gaten en beschadigingen in uw houtwerk geconstateerd? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met houtworm, boktor of ander ongedierte.

Insecten

Een deel vliegt en een deel kruipt, anderen huppelen, springen, boren zich door verpakkingen of hout of zwemmen zelfs. Sommige bijten of steken, terwijl andere ziekten verspreiden of u gewoonweg van uw eten afhouden. Om overlast door vliegende of kruipende insecten tegen te gaan is het verstandig dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.