Navigatie:
Ongedierte

Ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam

Waar mensen en dieren leven, zit vaak ongedierte en dus ontkom je niet aan plaagdierbestrijding en plaagdierpreventie. Denk aan de ruimten in huis, zoals de kelder of de zolder, de garage of het tuinhuis, de vlonder bij de vijver of de ruimte rond het konijnenhok; het zijn allemaal plekken waar plaagdieren het zich graag comfortabel maken. Neem daarom contact op met Verhoek Hygienic. Wij zijn jouw partner bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte en zorgen er samen voor dat jouwleefomgeving weer gezond wordt én blijft.

Steenmarters

Steenmarters zijn een martersoort, waartoe ook wezels, otters en fretten behoren. Ze zijn nauw verwant aan de Europese bunzing. Steenmarters komen in heel Europa voor. Voornamelijk vanuit Duitsland maken ze hun opmars naar Nederland.

Knaagdieren

Met hun urine en ontlasting kunnen ze uw voedsel met salmonellabacteriën besmetten. Hierdoor kun je een voedselvergiftiging oplopen. Ook kunnen ze, net als ratten de ziekte van Weil overbrengen. Muizen kunnen ook infecties veroorzaken met het hantavirus.

Houtaantasters

Heeft u onlangs kleine gaten en beschadigingen in uw houtwerk geconstateerd? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met houtworm, boktor of ander ongedierte.

Insecten

Een deel vliegt en een deel kruipt, anderen huppelen, springen, boren zich door verpakkingen of hout of zwemmen zelfs. Sommige bijten of steken, terwijl andere ziekten verspreiden of u gewoonweg van uw eten afhouden. Om overlast door vliegende of kruipende insecten tegen te gaan is het verstandig dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken.

Klantbeoordelingen

Wat vinden klanten van onze Ongedierte diensten?

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.