muizenbestrijding
Navigatie:
Muizenbestrijding

Inleiding Muizenbestrijding

Naast de knaagschade die muizen veroorzaken, kunnen ze ook een ernstig gezondheidsrisico vormen. Muizen kunnen onder andere salmonella en het hantavirus veroorzaken door verpreiding via speeksel en uitwerpselen. Het is daarom noodzakelijk om een muizenbestrijding uit te laten voeren ter bescherming van uw klanten, uw medewerkers en uzelf.

Verhoek Hygienic staat voor u klaar met een professionele en discrete benadering voor uw bedrijf. Wij gebruiken effectieve middelen die veilig gebruikt kunnen worden bij kantoren en bedrijfspanden, horecazaken en instellingen zoals scholen en (sport)verenigingen.

Muizenbestrijding

Muizen zoals de huismuisspitsmuisbosmuis en molmuis veroorzaken schade en overlast. Ze moeten namelijk veel knagen om de constante groei van hun tanden in bedwang te houden. Dit doen ze aan bijvoorbeeld kabels, hout, zacht plastic en meer.

Naast de knaagschade die ze veroorzaken, kunnen ze ook een ernstig gezondheidsrisico vormen. Muizen kunnen onder andere salmonella en het hantavirus veroorzaken door verpreiding via speeksel en uitwerpselen. Het is daarom noodzakelijk om een muizenbestrijding uit te laten voeren ter bescherming van uw klanten, uw medewerkers en uzelf.

Verhoek Hygienic staat voor u klaar met een professionele en discrete benadering voor uw bedrijf. Wij gebruiken effectieve middelen die veilig gebruikt kunnen worden bij kantoren en bedrijfspanden, horecazaken en instellingen zoals scholen en (sport)verenigingen.

HERKENNEN VAN EEN MUIZENPROBLEEM

De onderstaande verschijnselen kenmerken een muizenplaag. Het is hoogstwaarschijnlijk noodzakelijk om een muizenbestrijding uit te laten voeren wanneer de genoemde punten overeenkomen met wat u opmerkt in uw bedrijf.

WAARAAN HERKENT U EEN MUIZENPLAAG?

  • U heeft een muis zien lopen;
  • Uitwerpselen (kleine, donkere keutels op plekken zoals langs muren en in kastjes);
  • Sterke muskus- en ammoniakgeur die kenmerkend is voor muizen;
  • Knaagschade;
  • Geluidsoverlast (geluiden zoals knagen, heen en weer rennen, rommelen met kleine voorwerpen zoals steentjes);
  • Nesten (nestmateriaal of zelfs met jonge muizen aanwezig);
  • Buiksmeer (vuil en vet van een muizenvacht dat achterblijft op de meestgebruikte looproutes).

MUIZENWERING

Een essentieel onderdeel in ongediertepreventie en ongediertebestrijding is wering. Hiermee wordt de kans op overlast op de langere termijn aanzienlijk verkleind. Muizenwering houdt onder andere in dat ingangen en andere toegangswegen worden geblokkeerd, zodat de muis niet meer naar binnen kan komen. Dit geldt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast geven wij adviezen over hygiëne en opslag van voedselvoorraden. Bij een inspectie stellen wij, nadat er is vastgesteld dat er een muizenprobleem is, een plan op voor de muizenbestrijding en de wering en preventie die daarbij komt kijken.

Wij geven een half jaar garantie op de muizenwering die wij aanbrengen, die vaak gelijktijdig met de bestrijding uitgevoerd. Onze garantie geldt echter alleen op de door ons gedichte gaten. Mochten er muizen binnen een half jaar toch nog door de gaten heen knagen, dan zullen wij gratis terugkomen om de gaten opnieuw te dichten!

MUIZENBESTRIJDING

Bij overlast van een enkele muis, zou u deze zelf kunnen proberen te bestrijden. In de praktijk komt het echter voornamelijk voor dat er meerdere muizen aanwezig zijn en er sprake is van een plaag. Bij een plaag is het van groot belang om zo spoedig mogelijk een muizenbestrijding te laten uitvoeren, omdat muizen zich zeer snel kunnen voortplanten en het probleem alleen maar groter zal worden. Verhoek Hygienic helpt u graag om u van het muizenprobleem te verlossen! Weet u niet zeker of u last heeft van muizen of van een ander soort ongedierte? Geen probleem, wij zoeken het voor u uit.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.