20200125-bedwantsen-1
Navigatie:
Bedwantsenbestrijding

Inleiding Bedwantsenbestrijding

Bedwantsen zijn kleine parasieten die zich voeden met het bloed van mensen. Hun beten veroorzaken flinke jeuk, wat een bedwantsenplaag zeer ongewenst maakt. Als bedrijf kunt u schade oplopen aan uw imago door klachten van klanten en slechte recensies. Dit kan leiden tot minder inkomsten en eventueel zelfs schadeclaims. Gasten en klanten kunnen ongemak ervaren door bedwantsen en lopen zelfs het risico om ze te verspreiden en mee naar huis te nemen.

Verhoek Hygienic kan een bedwantsenplaag op een vlotte en effectieve manier bestrijden waarbij uw werkzaamheden zo min mogelijk worden verstoord en onderbroken.

Bedwantsenbestrijding

Bedwantsen zijn kleine parasieten die zich voeden met het bloed van mensen. Hun beten veroorzaken flinke jeuk, wat een bedwantsenplaag zeer ongewenst maakt.

Bij bedrijven waarbij veel verloop van mensen is, speelt bedwantsenbestrijding en -preventie een steeds grotere rol. Bedwantsen worden wereldwijd, dus ook in Nederland, een steeds groter probleem. Hotels, verzorgingshuizen, musea, openbaar vervoer en meer krijgen hier steeds vaker mee te maken. Bedwantsen verspreiden zich snel, dus het is van belang om ze snel te ontdekken en een bedwantsenbestrijding te laten uitvoeren.

WAAR KOMEN BEDWANTSEN VANDAAN?

Eén van de oorzaken van de toenemende overlast van bedwantsen is dat mensen vaker op vakantie gaan en meer uitstapjes maken. Wanneer bijvoorbeeld een hotelgast al bedwantsen met zich meedraagt in zijn tas of koffer, is de kans groot dat de bedwantsen zich verspreiden over de hotelkamer. De volgende hotelgast die verblijft op die kamer trekt de bedwantsen aan en wanneer die in de koffer of vuile was kruipen, worden ze meegenomen naar de volgende plek. Doordat bedwantsen zich daarnaast snel voortplanten vermenigvuldigen ze zich in een rap tempo.

WAARAAN HERKENT U BEDWANTSEN?

Bedwantsen zijn lichtschuw en vertonen zich overdag niet graag. Ze kunnen zich dan goed verstoppen in naden en kieren van bedden, nachtkastjes en andere meubels. Een volwassen bedwants is ongeveer 5 millimeter lang en lichtbruin van kleur. Het is lastig om een bedwants te spotten, maar bij een grote besmetting is het mogelijk dat u ze ziet lopen.

Verder zijn bedwantsen te herkennen aan de volgende signalen:

  • Bloedvlekjes in en rondom het bed. Dit kunnen de uitwerpselen zijn van bedwantsen. De vlekjes zijn ongeveer 0,5 tot 1 millimeter groot en hebben een rode tot zwarte kleur.
  • Vervellingshuidjes. Bedwantsen vervellen vijf keer voordat zij volledig zijn volgroeid. Deze vervellingshuidjes liggen meestal in de buurt van hun nest.
  • Eitjes. Wanneer bedwantsen eitjes liggen doen ze dit vaak in naden en kieren. Ze zijn zeer klein, wit van kleur, maar licht doorzichtig.
  • Zoete en vieze geur. Bedwantsen produceren een olie-achtige afscheiding als afwering tegen hun vijanden die voor mensen niet fijn is om te ruiken.

SCHADE DOOR BEDWANTSEN

Als bedrijf kunt u schade oplopen aan uw imago door klachten van klanten en slechte recensies. Dit kan leiden tot minder inkomsten en eventueel zelfs schadeclaims. Gasten en klanten kunnen ongemak ervaren door bedwantsen en lopen zelfs het risico om ze te verspreiden en mee naar huis te nemen.

BEDWANTSENBESTRIJDING

Verhoek Hygienic kan als professionele ongediertebestrijder verschillende soorten behandelingen uitvoeren. Wij bieden gifvrije behandelingen aan met hitte en stoom, maar ook vriezen. Onze behandelingen met hitte en stoom zijn gericht op een vlotte en effectieve manier van bestrijden waarbij uw werkzaamheden zo min mogelijk worden verstoord en onderbroken. Desgewenst is het ook mogelijk om gif in te zetten. Afhankelijk van de omvang en de situatie is er wellicht een combinatie nodig van behandelingen nodig.

Wij bieden tevens de optie aan om een vrieskar op locatie te laten komen. Hier kunnen vervolgens de spullen in gezet worden.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.