reactieve-dakreinigingsmethode-1.jpg
Een humane bestrijding van steenmarters met resultaat
Heeft u ongewenste steenmarters in uw huis of kantoor? Schakel professionele specialisten in voor het beschermen van uw woning tegen steenmarters!
reactieve-dakreinigingsmethode-1.jpg
Een humane bestrijding van steenmarters met resultaat
Heeft u ongewenste steenmarters in uw huis of kantoor? Schakel professionele specialisten in voor het beschermen van uw woning tegen steenmarters!

Wij beschermen uw huis tegen steenmarters met 5 jaar garantie

Voorkom schade en overlast door uw huis te laten beschermen door Verhoek Hygienic. Onze speciale anti steenmarter profielen zorgen ervoor dat de steenmarter niet meer uw huis kan binnendringen. 

Voorkom

steenmarter-gat-in-dak-onder-dakpannen gat in dak door steenmarter beschermd door verhoek hygienic
Waarom ons

Waarom kiezen voor Verhoek Hygienic

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten voor het verwijderen en/of beschermen van uw woning tegen steenmarters. We helpen u te ontsnappen aan de problemen die ongewenste steenmarters onder uw dakpannen kunnen veroorzaken. Wij beschikken over een team van toegewijde experts op het gebied van steenmarter preventie die elk steenmarter gerelateerd probleem aankunnen.

Uitstekende service

Onze gecertificeerde ongediertebestrijders zorgen voor professionele marterpreventie voor uw bedrijf, huis of achtertuin.

Voor elk type dak

Wij zijn specialisten in alle soorten daken dus of u nu uw hele dak wilt laten beschermen of slechts enkele specifieke gebieden, bij Verhoek Hygienic kunnen wij u helpen!​

Veilig en humaan

Onze deskundige ongediertebestrijders zorgen voor een 100% veilige en humane bescherming van uw woning tegen steenmarters.

Kosteloze nazorg

Als de steenmarter alsnog een plekje heeft gevonden onder uw dakpannen of een andere ingang heeft gevonden, dan komen wij kosteloos nog één keer langs voor een nacontrole. Neem gewoon contact met ons op en wij komen naar uw locatie en maken de gaten dicht.

Wat kan ik van een anti steenmarter behandeling verwachten?

We hebben een innovatieve manier van werken die ervoor zorgt dat steenmarters niet meer uw huis kunnen binnendringen. Nadat wij uw huis rondom hebben beschermd, komt de steenmarter via deze weg niet meer binnen. Onze methode is erop gericht om de steenmarter voor altijd buiten de deur te houden. 

 

Wij zullen altijd een vrijblijvende offerte voor uw situatie opstellen, zodat u er zeker van bent dat het gewenste resultaat behaald kan worden.

Nooit meer slapeloze nachten door steenmarters in huis!

Met een steenmarter in huis kunt u vele slapeloze nachten beleven. De steenmarter eet namelijk graag muizen, ratten, egels en andere dieren. Deze prooien neemt hij vervolgens mee naar een verblijfplaats in uw woning, ergens onder uw dakpannen of dakbeschot.

Bovendien kunnen ze veel schade aanrichten aan het isolatiemateriaal onder uw dak en tussen de spouwmuren. 

Wij zijn is met name gespecialiseerd in een succesvolle bestrijding van steenmarters in en om uw woning. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een inspectie om uw problemen en onze oplossing te bespreken.

Door onze oplossingen houdt u steenmarters voorgoed uit uw huis

https://hygienic.nl/steenmarters-verjagen-zo-kom-je-snel-van-vervelende-steenmarters-in-huis-af/Een steenmarter er van weerhouden om zich in huis te nestelen is natuurlijk altijd beter, maar ook als het kwaad al is geschied, zijn er nog vele mogelijkheden om de steenmarter te bestrijden.

We werken met verschillende oplossingen die speciaal zijn gemaakt voor het weren van steenmarters. Één van deze oplossingen is het beschermen van uw dakpannen door middel van aluminium dakvoetprofielen. 

Onze extra sterke aluminium kam zorgt voor een hermetische afsluiting van de ruimte onder de dakpannen. Op deze manier kan er geen steenmarter, muis of rat in uw huis komen.

U leest op onze blog meer informatie over hoe u steenmarters kunt verjagen 

gat in dakbeschot onder dakpannen door steenmarter gat dichtgemaakt in dakbeschot onder dakpannen door steenmarter

Alle voordelen van onze anti steenmarterprofielen op een rij:

Met de bescherming rondom het hele huis bestaat er een geen kans meer dat de steenmarter nog een opening vindt om uw huis binnen te dringen.

Snel contact

Liever even bellen of whatsappen?

Werkzaam in Noord en Midden Nederland

Trustoo

5 / 5

5/5

Google

5 / 5

5/5

Homedeal

9.4 / 10

5/5

Veel gestelde vragen

Als u een steenmarterplaag niet snel aanpakt, kan deze ernstige schade aanrichten aan uw huis. Ze zullen overal plassen en poepen, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen voor u en uw gezin. Ze kunnen ook structurele schade aan uw huis veroorzaken door het doorkauwen van draden en isolatie.

Steenmarters kunnen zich heel goed verstoppen, dus het kan moeilijk zijn om te zien of er een probleem is. Er zijn echter wel enkele tekenen waar u op kunt letten: schade aan isolatie, kauwsporen op elektrische bedrading en uitwerpselen op zolders of in kruipruimtes. Als u denkt dat u een probleem heeft, bel ons dan en we komen graag een kijkje nemen.

De eerste stap is niet in paniek raken. Steenmarters zijn relatief ongevaarlijke dieren, maar ze kunnen wel schade aanrichten aan uw eigendommen als ze zich in uw huis nestelen. Als u denkt dat u een steenmarter in huis heeft, kunt u het beste een specialist inschakelen. Wij kunnen het dier snel van uw woning verwijderen en maatregelen nemen om terugkeer te voorkomen.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in steenmarters, zijn onze methoden effectief tegen een breed scala aan dieren zoals vogels, ratten en muizen.

Wij beschermen uw huis tegen steenmarters en ander ongedierte met onze gegarandeerde resultaten voor 5 jaar. Onze aluminium marterwering gaat een leven lang mee en zal ook een leven lang beschermen, mits de onderconstructie geen gebreken vertoont. Ons team van professionele specialisten zoekt samen met u naar de beste oplossing voor uw huis.

Wij zijn werkzaam in Noord en Midden Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Genemuiden dus we zitten mooi centraal gepositioneerd in Nederland. Hierdoor kunnen we snel op locatie zijn voor een vrijblijvende inspectie op maat. 

Wenst u ook de waarde van uw huis te behouden? Vraag een vrijblijvende offerte aan

We proberen altijd mee te denken met onze klanten. We adviseren u, geven tips en als u zelf kan bijdragen om de kosten laag te houden, geven we dat altijd aan. Wij regelen alles van A tot Z!

homepage-1.jpg
bottom-1.jpg
Steenmarter offerteformulier

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.