steenmarter-1

Steenmarters

Navigatie:

Inleiding Steenmarters

De steenmarter kan eruit zien als een schattig diertje, maar vergis je niet! Ze knabbelen aan alles dat op hun pad komt en laten een spoort van schade na. Lees verder om erachter te komen waaraan je een steenmarter herkent.

Steenmarters

Onder andere in auto’s en huizen is de steenmarter in staat om veel schade en vernielingen aan te richten aan bedrading en isolatiemateriaal. Daarnaast zijn ze luidruchtig en kunnen daarom zorgen voor een hoop geluidsoverlast.

Steenmarters veroorzaken ook een sterke geurhinder, doordat ze steeds urineren en ontlasten op dezelfde plek. Ook nemen ze graag prooien mee naar hun nest, waar de niet opgegeten resten zullen rotten en ander ongedierte zoals vliegen aantrekken.

De aanwezigheid van een steenmarter gaat, naast een hoop overlast, regelmatig gepaard met hoge reparatiekosten om de veroorzaakte schade te kunnen herstellen. Het is daarom noodzakelijk om zo spoedig mogelijk maatregelen te (laten) nemen!

Vermoed je last te hebben van een steenmarter? Neem direct contact met ons op via de klantenservice op 085 00 43 681 (gratis) of mail naar [email protected]. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina. 

Werkzaam in de volgende omgevingen

Bel ons

085 - 00 43 681 (gratis)

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.