cropped image of pest control worker spraying pesticides on floor in kitchen

Insecten

Navigatie:

Inleiding Vlooien

Vlooien hebben een gastheer nodig om zich voort te planten en te overleven. Het bloed van warmbloedige zoogdieren is favoriet. Je hond of kat is dan ook een gewild doelwit, met jeuk bij je huisdier als gevolg. Een vlo kan niet overleven op mensenhuid, maar het insect kan je wel bijten en ook op jou jeukerige plekjes achterlaten. Heel vervelend allemaal, dus reden genoeg om de vlooien, hun eitjes en larven zo snel mogelijk te bestrijden.

Vlooien

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen het aanpakken van een vlooienprobleem en het preventief behandelen ervan. Als professionele ongediertebestrijder weet Verhoek Hygienic in beide scenario’s wat de juiste middelen zijn. Wij zorgen ervoor dat we de vlooien daadwerkelijk bestrijden en dat ze niet alleen weggejaagd of gelokt worden. Zo bieden wij een langdurige in plaats van een tijdelijke oplossing. Op efficiënte en doordachte wijze. Neem voor vlooienbestrijding contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Werkzaam in de volgende omgevingen

Bel ons

085 - 00 43 681 (gratis)

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.