20200125-bedwantsen-1
Navigatie:
Bedwantsenbestrijding door Verhoek Hygienic

Bedwantsenbestrijding door Verhoek Hygienic

Het is een grote opgave om zelf bedwantsen te bestrijden. Middelen zoals bedwantsenvallen en bedwantsensprays zijn in de praktijk vaak niet effectief genoeg om de plaag volledig te bestrijden. Tijdens zelfbestrijding worden meestal ook vele verstopplekken van de bedwants over het hoofd gezien. Om geld, tijd en moeite te besparen raden wij daarom altijd een professionele bedwantsenbestrijding aan. Verhoek Hygienic helpt je graag met de juiste, effectieve middelen en het uitvoeren van een grondige bestrijding.

Wij bieden behandelingen aan met hitte, stoom en vriezen, die volledig gifvrij zijn. Bij de vriesbehandeling bieden wij ook de optie aan om een vrieskar op locatie neer te zetten voor de spullen. Indien gewenst is het ook mogelijk om gif te gebruiken.

Let op: Het is van groot belang om bij het vermoeden van bedwantsen (en zeker als dat al is vastgesteld) geen spullen te verplaatsen uit de besmette kamer of omgeving! Hiermee kun je de bedwantsen verspreiden en is er een uitgebreidere bedwantsenbestrijding nodig.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.