Gratis bedrijfsscan IPM-knaagdierbeheersing in 2022

Gratis bedrijfsscan IPM-knaagdierbeheersing in 2022

GRATIS BEDRIJFSSCAN IPM-KNAAGDIERBEHEERSING

Maakt uw bedrijf ook gebruik van periodieke controles voor plaagdieren? Lees hieronder wat er voor u gaat veranderen in 2023.

Vanaf 01-01-2023 gaat de nieuwe wet IPM-knaagdierbeheersing in. Deze wet gaat veel veranderingen brengen in de manier waarop knaagdieren bestreden gaan worden. In eerste instantie zal de grootste verandering plaatsvinden aan de kant van de plaagdierbeheerser. Wij worden namelijk verplicht om eerst al wat mogelijk is ter voorkoming uit te voeren voordat er gif ingezet mag worden. Indirect betekend dit dus ook dat er veel voor de ondernemer kan veranderen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u uw horeca pand volledig moet controleren op doorgangen en deze moet afdichten voordat een plaagdierbeheerser gif in kan zetten. Of dat u eerst de opdracht krijgt om uw terrein op te ruimen om zo de schuilplekken voor bruine ratten te verminderen.

Kortom kan er dus voor uw bedrijf ook veel veranderen. Daarom biedt Verhoek Hygienic in 2022 een gratis bedrijfsscan aan. Tijdens deze bedrijfsscan gaat één van onze medewerkers controleren of uw bedrijf IPM bestendig is. U ontvangt een rapportage met adviezen en tips zodat u uw bedrijf, indien nodig, kan voorbereiden. 

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsscan IPM-knaagdierbeheersing? Neem dan contact met ons op, één van onze medewerkers staat graag voor u klaar:

Mail: [email protected]
WhatsApp: 085 004 36 81
Telefoon: 085 004 36 81

De uitgangspunten IPM 2023 in het kort:
Vermindering gebruik en betere beheersing van het gebruik van rodenticiden.

Waarom?
– Ophoping voorkomen in mens en organismes
– Hoog risico op doorvergiftiging naar non-targetorganismen zoals roofvogels
– Voorkomen dat anticoagulantia in het mileu komt

Risico’s hiervan beperken door:
– Minimale inzet van rodenticiden
– Maximaal resultaat behalen bestrijding knaagdieren
– Elke handeling documenteren

Wanneer gaat het in?

– IPM knaagdierbeheersing is vanaf 01-01-2023 verplicht bij het binnen- en buitengebruik van rodenticiden tegen knaagdieren.

Gerelateerde berichten

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.