boktorbestrijding-2
Navigatie:
Terrein reinigen

Inleiding Terrein reinigen

Een grondige reiniging van een terrein is een vorm van duurzaam onderhoud. Dit is zeker noodzakelijk. Ieder terrein zal immers vervuilen onder invloed van weersinvloeden in combinatie met luchtvervuiling. Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in terreinreiniging. Maak daarom gebruik van onze ervaring en vakkennis op dit gebied. Onze experts helpen u graag met hun vakkennis.

TERREIN LATEN REINIGEN DOOR VERHOEK HYGIENIC

Hardnekkige vervuiling van een terrein vindt vaak ongemerkt plaats. Diverse externe factoren zorgen ervoor dat een terrein dat grijs en grauw wordt, wat een onverzorgde uitstraling geeft. Daarnaast zijn vooral de schaduwrijke plekken erg gevoelig voor alg vorming, die erg glad kan zijn. Redenen genoeg om een terrein periodiek eens grondig te laten reinigen.

TWEE MANIEREN VAN HET SCHOONMAKEN VAN HET BUITENTERREIN

Verhoek Hygienic hanteert twee manieren voor het schoonmaken van het buitenterrein. De meest bekende methode is de heet watertechniek waarbij we gebruikmaken van de gecombineerde kracht van water en warmte. Hoewel we de waterdruk en temperatuur kunnen aanpassen, is deze methode alleen een optie als de ondergrond hiervoor geschikt is. Op het moment dat de ondergrond een poreuze structuur heeft, kan deze ruw worden waardoor het vuil sneller erachter kan ophopen.

Wanneer wij inschatten dat uw terrein niet kan worden gereinigd met de heet watertechniek, dan gaan we over op de unieke schuimmethode van Verhoek Hygienic. Dit is een behandeling waarbij we gebruikmaken van een speciaal door ons ontwikkeld schuim. Het schuim zorgt ervoor dat de vervuiling wordt losgeweekt. Het effect van deze methode is doorgaans iets later zichtbaar, maar laat een resultaat achter dat zeker niet onder doet aan de heet watertechniek.

WAAROM WE BIOLOGISCHE MIDDELEN GEBRUIKEN VOOR HET REINIGEN VAN TERREINEN

Verhoek Hygienic staat in voor een duurzame reiniging van het terrein. We gebruiken uitsluitend middelen die zijn samengesteld op biologische afbreekbaarheid, omdat we van mening zijn dat er in deze branche te weinig aandacht is voor dit thema. Onze reinigingsmiddelen hebben een effectieve werking met zo min mogelijk gevolgen voor het milieu.

PERSOONLIJK ADVIES OVER TERREINREINIGING

Kunnen wij u helpen met het reinigen van uw terrein? Of wilt u graag vrijblijvend persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder met onze expertise, neem gerust contact met ons op.

VRAAG EEN GRATIS PROEFVLAK AAN!

Bent u benieuwd naar het resultaat? Probeer het gratis! Neem contact op

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.