Dakpannen reiniging met stoom
Navigatie:
Dakreiniging met stoom

Inleiding Dakreiniging met stoom

Bent u op zoek naar een reinigingsmethode waarbij u snel resultaat ziet? Dan adviseren we in veel gevallen het reinigen van dakpannen met de stoomtechniek. Deze methode is alleen geschikt als de dakpannen in goede staat zijn.

Bent u op zoek naar een reinigingsmethode waarbij u snel resultaat ziet? Dan adviseren we in veel gevallen het reinigen van dakpannen met de stoomtechniek. Deze keuze kan worden gemaakt als u er belang bij heeft dat het dak direct een schone uitstraling krijgt, bijvoorbeeld als u plannen heeft om het huis te verkopen. Deze methode is alleen geschikt als de dakpannen in goede staat zijn.

Wanneer uw dakpannen in minder goede staat zijn en/of u minder snel resultaat hoeft te zien, raden wij een behandeling aan met onze unieke schuimmethode

Wij zullen altijd een gratis proefvlak voor u op uw dak of oppervlakte plaatsen, zodat u er zeker van bent dat het resultaat naar wens is.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.