Dakreiniging proefvlak
Navigatie:
Daken reinigen

Inleiding Daken reinigen

Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in diverse methodes om daken te reinigen. Er kan worden gekozen voor het reinigen waarbij wordt gebruikgemaakt van de unieke schuimmethode van Verhoek Hygienic, de stoomtechniek of de heetwatertechniek (ook wel bekend als hogedrukreiniging). De keuze tussen deze methodes is afhankelijk van uw voorkeuren, uw wensen én de situatie.

DAKREINIGING

Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in dakreiniging. We kunnen diverse methodes hanteren om dakpannen te reinigen. Er kan worden gekozen voor het reinigen waarbij wordt gebruikgemaakt van de unieke schuimmethode van Verhoek Hygienic, de stoomtechniek of de heetwatertechniek (ook wel bekend als hogedrukreiniging). De keuze tussen deze methodes is afhankelijk van uw voorkeuren, uw wensen én de situatie. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

De verontreiniging van het dak wordt vooral gevormd door algenvorming (groene of gele aanslag op het dak), maar atmosferische vervuiling (zwarte aanslag) speelt ook een grote rol. Algen kunnen zich goed ontwikkelen in schaduwrijke omstandigheden waarbij het vochtgehalte hoog is. De hardnekkige aanslag zal zich dan ook vooral in de herfst- en winterperiode ontwikkelen.

DAK LATEN REINIGEN MET BIOLOGISCH AFBREEKBARE REINIGINGSMIDDELEN

Voor iedere methode die wij toepassen om de daken te reinigen, gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Wij maken een bewuste keuze hiervoor we ernaar streven zoveel mogelijk milieuvriendelijke middelen te gebruiken. Daarnaast kunnen agressieve middelen de kleur en structuur van het dak aantasten.

Branches

Onze hoogwaardige ongediertebestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam zorgt ervoor dat wij aan al uw wensen voldoen op het gebied van het bestrijden van ongedierte in uw woning, pand of vastgoed.